Skönt!

Suttit med skolarbet idag igen, men som tur inte hela dagen. Fick mysa med goaste Walter 2,5 timme på eftermiddagen då jag var barnvakt, och sedan fick jag fara p mitt favorit pass (BodyCombat) på gymmet, och jag kan tala om för er att det var svettigt värre ikväll och mjölksyra i ben och armar när passet närmade sig sitt slut!
 
Det var så skönt att få boxa bort allt negativt och få alla goa endorfiner (visst heter de så) man bara kunde få av gympasset. I morgon blir det BodyAttack kl 11 som jag inte varit på det nu på säkert 1 år så ska bli intressant och se om man hänger med?!
 
Men nu ska jag gå och sova, är helt slut! Sov gott! :)
 
 
 
 
 

The Red Carpet

Gårkvällen blev en succe, vi alla hade så fruktansvärt roligt. Våra program var uppskattade och humöret på topp hela kvällen, och att alla var tillsammans när vi svirade vidare till Rocktails och dansade natten lång gjorde det hela ännu bättre!
 
Tusen tack underbaraste ni för en fantastisk kväll.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Busy funny day!

Ingen lugn stund idag. Började med att stiga upp lördagen till ära kl 07:15 för att bege mig mot stalle en stund senare, sen har dagen bara rullat på och jag har hunnit träna också. Nu är jag färdig fixad och ska bege mig mot Ansu för att fixa det sista inför kvällens partaj. Ska bli fest med Röda Mattan tema och sen blir det utgång.
 
Ha en toppen lördagskväll, min kommer att bli legendarisk, det har jag på känn!!
 
 

Det närmar sig

Nåja nu har Ansu duschat och vi ska börja bege oss in mot stan för att inhandla det sista inför morgondagen röda mattan, fan så kul de ska bli! Tror jag är mest excited av alla, hehe. Kanske jag borde bli party planner istället??
 
 

Fit for fight

Ikväll är inte som alla andra kvällar, ikväll ska jag nämligen få vara barnvakt till min fina systerson Walter. Så jag har tycker jag förberett bra, lägenheten är städad, katternas klor klippta, ingredienser till makaronilåda inhandlade och barnkanalen påslagen, mer än så här barnvänlig tror jag inte min lägenhet går att få :)
 
 

Haha en rolig grej

Haha, alltså gud vad vi skrattade idag jag och Ansu. Hur vet man att man varit bäst vänner för länge?? När man flera gånger irad tar av sig ytterjackan och ser man är klädd likadant. Haha, det är som inte första gången det händer. Nå men vi båda tycks ju ha en jäkla bra klädsmak. ;)
 
Nästa gång får vi nog ta och ringa varandra INNAN vi träffas och fråga vad den andra ska ta på sig. Inte för att kunna klä sig lika då, utan för att vi ska ha olika kläder i alla fall, haha!
 
 

Jag var gälin!

Alltså jag börjar bli tokig på allt skolarbete! Försöker läsa på morgondagens tent, men går inga bra. Seriöst det är fjärde gången jag läser på denna tent, det smakar trä i munnen. Blir jag inte godkänd denna gång vet jag inte vilken grop jag hoppar ner i och gömmer mig, för om jag inte slipper igenom tenten denna gång är jag officiellt korkad! haha.
 
Men nu ska jag försöka fokusera på det rolig. På lördag blir det fest för hela slantten, det blir med röda mattan tema. Är så jävla taggad! Ska bli så otroligt roligt. Jag och Ansu har redan förberett massor, eller haha, planerings-freaket Annu har förberett massor. Ansu sade idag när vi träffades "herregud det är redan tisdag, när ska jag hinna köpa hårfärg" hon är söt hon!! Här har jag redan i en vecka i princip förberett och planerat, Ansu får bara hänga med o kläcka ideer medan jag fixar, hihi. Jag har redan hunnit fixa ihop... NEJ, nu ska jag inte försäga mig. Det ska bli en L E G E N D A R Y fest!! Älskar att planera fester! Vår fest har redan fått kommentaren "oj, allt ska ni nu hitta på" berättade Ansu idag. Vad kan vi säga?? Ska det va, så ska det va! :D
 
 
 
Parrty musiken pumpas redan i lägnheten ;D bara 4 dagar kvar
 

Svar på kommentar

Hej Annu! Måst bara fråga.. vad tycker T om då du håller på med hästar, är istallet länge osv...? Tycker han inte att hästar "tar upp mycket tid?"
Hälsn. Sophia
 
Hej Sophia! T har aldrig sagt rakt ut i alla fall att han skulle ha något emot att jag spenderar så mycket tid i stallet,  han vet hur bra jag mår när jag är i stallet och hur mycket jag älskar min häst. T brukar själv någon gång hänga med till stallet (inte ofta, men det har hänt) så jag tror han gillar Matti fast han inte är så förtjust annars i hästar. Då T hängt med till stallet har han fått rida några gånger, lärt sig longera och lite horsemanship vilket gick super bra. Så tog T hand om Matti när jag var och hälsade på min syster i Sverige en gång också! :)
 
Innan jag köpte Matti frågade jag om det var ok för T, vilket det var. För egentid är också viktigt tycker jag fast man är i ett förhållande. Jag har min hobby och T har hans som tar mycket tid (träning/gym 6ggr i veckan), så de gånger det tidsmässigt fungerar försöker vi fara hemifrån samtidigt, jag far och rida, och T åker iväg och gymmar, så har vi lite mer tid tillsammans när vi båda kommer hem.
 
T har alltid vetat jag är en hästnörd så tror därför det aldrig varit något problem för honom eftersom han såg hur mycket tid det tog från början, och han valde att acceptera det och fortsätta dejta mig.  :) T vet ju att jag blir ett monster om jag inte får silppa ut till stallet, så han har ju en gladare och mysigare flickvän om jag fått åka ut till hästen min. Sen så brukar T också fråga när jag kommer hem från stallet hur Matti haft det och låter mig babbla på en liten stund om hur roligt jag haft det fast han inte alla gånger har en aning om vad jag pratar om. Det är guld värt! <3
 
 Så nej, inte vad jag vet om har han något emot min hobby.  Enda han någon gång gnällt på är när jag vill direkt då jag kommer hem uppdatera min och Mattis träningsblogg eftersom det tar lite tid. ;)
 
 

Mina favoritkillar, Matti och Thomas <3
 
 
 

Buhuu

Nu har T åkt iväg igen och jag sitter ensam i lägenheten, eller helt ensam är jag inte, Leo och Ludde ligger ju faktiskt här bredvid mig i sängen.
 
Har varit på lite spontant spännande äventyr här ikväll, men nu försöker jag läsa på tent. Har två stycken krävande tenter nu på onsdag och torsdag, så jag är allt annat än taggad... Smakar trä!! BLÄ.
 
MEN på lördag ska jag och Ansu fixa fest med Röda Mattan-tema, ska bli svinkul! Jag är så excited och redan fixat outfit, kommer blir legendary!
 

 

Varför utsätter jag mig för detta??

Alltså jag avskyr verkligen skräckfilmer och allt som har med zombier att göra, men ändå har jag tvingat mig se The Walking Dead med T. Det är svårt att hitta en serie båda diggar, så jag har offrat mig denna gång för att vi ska kika på ngt tillsammans. Alltså fy sakran vad jag är rädd varje gång!!!
 
Jag drömde en sjkt äcklig dröm om zombier i fredags var Leo blev uppäten och Matti hade de rivit inälvorna ut på. FY FAN!! Min puls är uppe i 180 och jag kan inte varva ner......... Varför utsätter jag mig för detta då jag ändå inte gillat att vara rädd?!! Man får kanske börja ifråga sätta sig min kärlek till T vissa gånger.
 
 
Tänker inte ladda upp någon zombie-bild, bara det är ju sjukt obehaglit!!
 
 
 
 
 
 

Växer tydligen ännu??

Haha, alltså jag mätte mig i skolan igår och jag har tydligen växt? Jag har ju helatiden sagt att jag är 174 cm lång, men tydligen är jag 176,5 cm lång, WOW! :)
 
Skulle det varit för 7 år sedan skulle jag ha gråtit över jag var längre än jag trodde, nu är flinet bara bredare på mina läppar och som sagt, WOW är jag så lång. :) Va kul, då blir jag ju över hela fantastiska 185 cm lång då jag har klackskor på! NICE!!
 
 
 
 

Baby feber?

Anonym:
Läst din blogg ett bra tag och du verkar ha mognat under det senaste året. Nu vet jag inte hur länge du och T varit ett par, men har ni börjat fundera på barn? Kanske för personlig fråga, men om vi ändrar den till vill du ha barn, pojke el flicka??
 
SVAR:
Tack om du tycker så, själv upplever jag mig nog lika barnslig som för 5 år sedan, bara att jag måste prioritera tiden och pengarna bättre nu när jag har häst så blir mindre festande och sådant, antar det är det du syftar på, för det är enda som typ ändrat. :) Ganska personligt fråga det där.. Jag och T har bara varit ett par i lite på 3 år.. Men ska svara lite ditåt på din fråga.
 
Som de flesta vill jag också en vacker dag ha barn, men just nu känner jag mig inte redo eftersom jag vill ha de ekonomiska i skick när jag skaffar barn så det är ett "problem" mindre att oroa sig över (fast jag vet det alltid löser sig på någon höger eller vänster). Sen har jag ju lille W o S jag får ta hand om ifall jag blir riktigt bebis-sjuk. Och eftersom de är pojkar skulle jag gärna få en flicka, tror min mamma också hoppas på en flicka så hon får ge våra gamla bebiskläder vidare.
 
Oooh, jag hoppas jag får lika fina ungar som mina systrar, älskar mina syskonsöner såå mycket. Jag ska vara barnvakt till lille W här nästa vecka och jag ser så mycket fram emot det, vi ska ha så roligt. De är så härliga de där två gossarna, synd bara att man inte ser S så ofta eftersom han, syster och hennes man bor i Sverige.  Men till julen kommer alla hem!! :)
 
Jag och lille W i oktober 2012
 

Jag och lille S i oktober 2012
 
Men jag måste erkänna en sak när jag ändå skriver om barn. När lille W föddes hade jag ganska svårt att veta hur jag skulle hantera att få en bebis i familjen, JAG har ju alltid varit minst och yngst så jag har aldrig behövt ta hand om någon bebis, eftersom inga kusiner eller vänner hade fått barn då ännu. Bara att hålla W i famnen var jobbigt eftersom jag inte hade en aning om hur jag skulle göra. Sen hade jag känslan att jag MÅSTE tycka han är så otroligt söt och prata babyspråk och stå i kö för att få hålla honom i famnen (fast det inte alls förväntades något sådant av mig), och jag fick panik när dessa känslor inte kom naturligt för mig och jag ska föreställa KVINNA, dessa känslor borde ju finnas naturligt i mig. Varför tyckte jag inte nyfödda W var gudomligt söt? Varför ville jag inte hålla honom i famnen? Det kändes som jag gång på gång förolämpade W och hans föräldrar när jag inte hade de där känslorna i början. Jag gjorde det till så mycket större grej än det var i min lilla skalle så jag skäms fortfarande idag över mitt agerande och mina känslor det första 6 månaderna av W's liv.
 
Men sen typ 6 månader senare när en grej inträffade så blev jag arg på mig själv för att jag inte försökte mer och efter det började det sakta men säkert gå bättre när jag slappnade av och tvingade mig att hålla honom och insåg han går inte sönder, han gråter inte varje gång han är i famnen, och ju äldre han blev och man såg att man fick respons när man pratade med honom och apade sig så var han ju faktiskt så där gudomligt söt. Nu har det inte varit några problem alls och jag älskar så den där gossen!! Jo, och så har han äntligen lärt sig säga hela mitt namn, eller jaa, dit åt - Anna-Kajin, förr var det Kajin eller Ina (han ser inte alla gånger skillnad på mig och min syster Ina efter att jag klippt håret kort). Sen ska ni veta att det finns inget bättre än då man kommer till syster och möter honom i dörren eller då man ska fara hem och han kommer och ger en mysig kram och en stor blöt puss på munnen. Aaw!!
 
 

Jag och lille W busades i somras
 
När lille S föddes i våras så var han så efterlängtad och jag hade redan fått ha rollen som moster i 1,5 år så allt blev mycke lättare med S. Inte så stora problem att få spyor på sig och byta blöjor. Enda jag ännu har problem med är barnagråten (från både S och W), jag tycker så synd om ungarna, så om jag inte får stopp på gråtet ger jag gärna ungen vidare till föräldrarna så de inte behöver gråta mer. Ett barnagråt går rakt in i en, fy!!
 
Det är så himla trist jag inte ser S mer än jag gör, får inte följa med hans utveckling på samma sätt som med W. Därför är tillfällena när jag träffar syster och S så otroligt heliga. Denna jul kommer jag i princip bo i Smedsby har jag på känn för att få tillbringa så mycket tid jag bara kan med dem!
 
 
 
 
Baby feber? - nej.
Vill ha barn? - Ja om några när jag är mogen för rollen och ansvaret
Vill försöka ta vara på mosterrollen så gott jag kan och njuta av mina syskonbarn!
 

Kukkuu

Alltså helt seriöst, tack och lov att vi är lediga i morgon, jag höll på att somna idag på sista föreläsningen!! Inte för att den var tråkig utan för att jag var helt slut i skallen!!
 
Ikväll ska jag inte göra något skolarbete måste ladda batterierna inför i morgon (är ledig från skolan - ja, men inte från skolarbete), så jag ska nu unna mig lite franskisar o knackis-korv i ugen (nu kommer T säga "ajja bajja" men det struntar jag i, idag blir det middag!).
 
 

Jee, i morgon kommer T hem. Då blir det mys. Tror jag ska storstäda lägenheten
och laga någon mysig middag i morgon. Har saknat honom så det gör ont!!!

Nå nu!!

Nå nu äntligen känner jag mig nöjd med desingen här. Lite osäker vad jag ska göra med högerspalten av bloggen, men headern färgnyanserna är jag nöjd med för tillfället. Jag unnade mig annars ett frissabesök idag från det ena till det andra. ;) Och jestas vad jag älskar då min frisör Irina masserar in balsam i håret, man riktigt känner hur blodcirkulationen kommer igång i skallen!! Så förbaskat skönt!
 
Tog ingen före och efter bild idag eftersom det inte blev såå radikal förändring. Blev lite varmare färg och topparna fixades och jag klev kalasnöjd ut genom dörren som vanligt när jag går ut från Artistica. Alla där i personalen känns lite som en slags familj, kanske för jag gått hos Artistica nu 9 år (shit är det så länge?!), alla är så underbart glada, trevliga och roliga. Skulle det inte vara så dyrt för en fattig studerande att färga håret hos frisören skulle jag gå dit oftare bara för att få bli lite extra glad (och fin!!) som man blir av personalen där! :)
 
 

Rösta på Sara!



Igår såg jag att man helt själv kunde rösta på valfri blogg till "Årets blogg!". Jag är lite trött på alla mamma-bloggar som är i toppen av listorna (inget personligt mot dem, för läser ändå vissa men nu är det någon annans tur), så nu vill jag Sara ska vinna eftersom hon har en sådan snygg och mysig blogg, och så lägger hon ner mycket tid och kärlek på sin blogg, med härliga bilder, korta och bra texter, och för att inte tala om hur ödmjuk, varmhjärtad och snäll tjej detta är. DÄRFÖR ska ni alla skriva in hennes blogg tycker jag! Har du inte varit in på hennes blogg tidigare ska du göra det så vet du vad jag talar om! :)
 
Alltså, saralene.blogg.se, det är den adressen ni ska skriva in HÄR!!
 
 

SÅÅÅÅ GLAD!!

Blev så glad idag från morgonen redan, för jag fick vet jag hade 100% rätt i läkemedelsräknetenten som jag skrev i fredags, och man måste ha 100% för att vara godkänd. Jag har verkligen kämpat med matematiken sedan förra året, räknat med pappa flera kvällar före tenterna och kämpat med att förstå. Känner mig så nöjd!! Ända sedan lågstadiet har jag haft super svårt med matematik så ni förstår inte vilken lycka detta är! :)
 
Jag kan visst räkna!! Tror alla mina matematiklärare genom åren också skulle vara skit nöjda med min prestation!! för det har alltid stått de lägsta siffrorna på mina betyg i matematik, FRAM TILLS NU!!! :D
 
 
Fan vad jag är bra!
 

tips

Ett litet tips om ni stör er på min dåliga uppdatering här.. På Instragram laddar jag upp bildr och uppdaterar i princip flera gånger dagligen, ni hittar mig på AnnuAkers där :)
 
Puss!
 
Så här ar min instragram sett ut de senaste dagarna :)
 

Jodå, jag lever

Hej på er läsare. Jag lever nog fast jag varit frånvarande här på bloggen, det har bara varit så grymt mycket nu i skolan så jag har stressat som en tok med allt som ska hinnas göras. Övningar, klädprovningar, skolarbeten, gym, motionering av häst, tenter, jaa och så blev jag med bil i veckan, han heter Roger, haha.
 
Det var ju en liten modevisning jag var med på idag i Rewell Center och den gick bra. Men det bästa med dagen var när jag kom hem och möttes av en pojkvän i vit skjorta och gav mig 5 röda rosor, och efter han givit mig rosorna fortsatte han fixa middag till oss medan han visar att han hyrt film och köpt mitt favoritsnacks - ostbågar! Vad har jag gjort för att förtjäna denna underbara pojkvän?? Kommer bli 3 hemska veckor nu när han är i Tammerfors igen, men ikväll tänker vi inte på det utan bara varandra. Älskar dig så Thomas! <3
 
 
 

 
 

Jumalauta

Hello cupcakes! Hur är er fredag? Jag har precis gjort en tent och ska nu börja bege mig mot gymmet. Och vet ni vad jag ska göra efter det? Något så fantastiskt som att fortsätta få listan med "to-do" kortare, har med andra ord skolarbeten upp över öronen.
 
 Ha en super fredag alla läsare! Hopppas er fredag är lite mera intressant och roligare än min kommer att bli!
 
 

Egentligen skulle jag vilja slå klackarna i taket i helgen igen, men har way too much skolarbete för det.. BLÄ!

Ibland får man skryta

De som känner mig vet hurudant urselt morgonhumör jag har, och hur jag sover alla extra minuter och sekunde jag bara kan av en morgon, MEN inte idag!!
 
Skolan började 9:15, men jag var uppe med tuppen och steg upp 06:00 för att befinna mig på Wasa Sport Club 06:35 för att hinna med ett 60 min SpinningBodyPump som började 06:45. Fattar ni, JAG träna så tidigt?? Går det helst? Tydligen!
 
Både Thomas och  pappa blev imponerad av min hurtighet, men mest förvånad var jag nog själv, hehe. Men orsaken till hurtigheten är att jag skulle inte ha hunnit träna alls idag om jag inte tränat i morse. För jag har haft skola 9-16 och nu ska jag rusa iväg på världens bästa Walters 2 års kalas borta bakom takana i Vörå (hehe Victor). Försöker verkligen ta träningen på allvar nu när jag ändå bor granne med Sport Club (finns inga bra ursäkter om avståndet nu lixom ;) )
 
 
 
 

att träna själv går helt ok de också.. Bara någon hade en piska de kunde piska mig med när jag latar mig, oops!
 

RSS 2.0