Glada vappen

Nu är maten i ugnen och jag inväntar mina gäster. Ska bli en kul kväll!! GLADA VAPPEN!! Idag behöver vi inte tänka på någon morgondag, idag firar vi och har roligt med våra vänner, nu kör vi, Vappu 2012!! Woop woop!



Kör sommartema ikv, blommig klänning. Köpte den i Barcelona '10, borde sy in den, men säkerhetsnålar o skärp fick lösa problemet ikv. Puss på er, hoppas ni får en lika fantastisk kväll som jag kommer att ha!



Svar på kommentar

Fick en fråga om jag inte skulle kunna lägga upp bilder från nya lägenheten, men inte hela på en gång, men med jämna mellanrum kommer väl små sneak-peaks kan jag tänka mig via andra bilder :)





30 april 2012



God morgon!! Inget internet ännu så blir ännu en dag med mobilblogg. Är ni taggade inför vappenfirandet?? Jag är!! Har varit uppe flera timmar redan o fixar för och efterrätten, nu har jag kommit ur duschen o ska börja bege mig mot Alko o handla lite vin o gotta inför kvällens festligheter. Jo då jag kom ur duschen konstaterade jag att jag har jäksligt många blåmärken på benen, vart kom dem ifrån???


29 april 2012






Nu har vi flyttat in på riktigt i nya lägenheten, Ludde är fortfarande super rädd o gömmer sig med jämna mellanrum under sängen, medan Leo inspekterar och älskar stora fönstret han kan kika ut genom. Jag o T älskar nya lägenheten också, o i morn är första firandet redan på denna adress.

Underbart att äntligen få "hemma" känslan i en lägenhet!



Leo trivs

t i princip allt, bara julpynt kvar i gamla lägenheten. Jag var just o hämtade Leo o Ldde men stackars Ludde vågar inte komma ut ur skithuset medan Leo inspekterar för fulla muggar ;)

Ingen lyx

Ingen lyx gällande maten då man flyttar, snabb ärtsoppa på kokning så fortsätter vi. Vi har handlat lite nya grejer till nya lägenheten och fört mina kläder till lägenheten + lite gardiner o handdukar, hann bara packa upp kläderna mina sen tog hungern över.

Så Nu blir det mumsig ärtsoppa, hör ni ironin? Tycker nog om ärtsoppa men nog skulle biffar o klyftpotatis locka mera en fredag ;)





Svar på kommentar

J A N I N A
Hej int sku du vila skriva ett inlägg om ladyslim? va de e , hu de funkar, liksom allt bara? :D ja vet ingenting..



Hejsan, visst kan jag göra det. :) Har nog redan berättat en runda om Slimmet men kan ta det igen. Här kan ni läsa mer apå LadySlims hemsida



LadySlim kostar skjortan och fungerar kanske bäst för oss kvinnor som har ursel självdiciplin och inte så mycket kunkskap om träning och kost. Här lär du dig träna och äta rätt, träna gör du här och äta gör du hemma.




Du får ett skräddarsytt träningsprogram som du tränar efter 2 gånger i veckan. Du är hela tiden under övervakning så du kan inte fuska, latar du dig blir du påmind om att det får du göra någon annan stans.




Du tränar inne i en "kuvös" var det är 30 grader varmt. Här ligger du på rygg, mage, sidan, på knäna o armbågar osv. inne i värmen. Värmen är till för att man ska förbränna bättre o minska risken för sjuka muskler efteråt. Många som har ont i ryggen tycker detta är en bra träningsmetod.




Sen är det bara att hoppa in i kuvösen o följa programmet. Här gör jag övningen "eagle". Det enda du behöver ha med till träningspasset är allt jag har på bilden, träningskläder (inga skor behövs), vattenflaska, liten handduk och en storhandduk om du duschar på plats.




Efter kuvösen blir det att trimma mer, denna gång på VibraTrim. Det finns en lång lista med vad Vibra är bra för, bl.a. balansen, inre organen, förbränningen, celluliter, osteoporos, minskar risken för sjuka muskler m.m. Här står du hur som helst 10 min, man får välja själv om man bara står eller om man vill ligga med endast benen på vibran eller om man vill träna mera, om man vill träna finns ett häfte med övningar man kan göra på Vibran.




Sen blir det det bästa av allt, Ozonet. Här ligg-sitter du i en kistliknande värme "bunk". Idag somnade jag för första gången, så hoppas jag inte snarkade eller något, för det var så skönt! Här ligger man i 15 min. Ozonet är bra för huden, den gör huden mjukare och arbetar mot celluliter.




Du behöver inte ha med något shampoo, balsam, bodylotion, deudorant, hårspray, skum,  fön, osv. LS bjuder på det, det du kan ta med i skönhetsprodukter är det smink du vill lägga på efter träningen, om du nu vill lägga på något smink.





Så här såg jag ut när jag började Lady Slim. Jag påstår absolut INTE att jag var tjock eller att det inte är fint att se ut så här, men jag vantrivdes i den kroppen eftersom jag alltid varit smal och under ett halv år lade på mig över 10 kg, jag hann inte vänja mig eller acceptera hur kroppen ändrades, idag är jag såklart super glad över mina resultat, har trots allt tränat bort tot. 64 cm och 10 kg tack vare allt peppande från personalen på LadySlim och deras konsept som passade mig perfekt eftersom självdiciplin o träningsmotivation inte finns i min ordbok. Det är dyrt och många förstår inte att man kan lägga pengarna på något sådant här, men jag ser det mera som en investering, en investering på min hälsa och självkänsla! Alla lägger vi pengar på det vi tycker är viktigt för oss själva, jag tycker min hälsa o välmående var viktigt, och så får man ju delbetala.


Hoppas du e nöjd med svaret Janina! :) KRAM!





27 april 2012

God morgon! Hade först tänkt sova ut idag, men då jag fick ett samtal igår om att jag kan hämta nycklarna redan idag till nya lägenheten stiger jag gladeligen upp! Så idag bilr det att packa, packa, packa, så att vi kan flytta precis allt i morn. :) I'm so excited!!

Nu ska jag snabbt slänga på mig kläder o hämta nycklarna! Svar på lite kommentarer kommer senare idag :)




Fanken vad aktiv!

Idag känns det att jag varit aktiv! Måste nästan få skryta lite, först var jag på praktik från 07:30-15, sen hann jag en vända till Maxmo följt av gym, och efter gymmet har jag hunnit motionera hästen och mig ytterligare lite till, vi hoppade och jag blev genomsvettig (inte hästen dock!!).

Känner mig välförtjänt av att få gå o sova. Får dessutom nycklarna till nya lägenheten en dag tidigare än planerat, så är ännu mera excited!! Så nu från att varit en fejk-stadsfrass blir jag nu en värsting i Vasas Texas, dvs. Brändö av alla stället, skämt-o-sido! ;)




Hoppas katterna kommer att trivas i nya lägenheten!


26 april 2012

Nåja i morgon börjar flyttase, ska bli så skoj! Super excited!! Men idag blir det bara att ta de lugnt, ska nu först och träna och sedan skall jag en sväng till heppan o mysa, regnar de hoppar jag nog över ridningen idag.




Har legat på latsidan med träningen nu, så ska försöka ta tag i det nu igen!


25 april 2012




God morgon! Fortfarande inget Photoshop, buhuu, hoppas verkligen att det kommer snart!! Ska i övrigt om två timmar infinna mig på praktikplatsen, men måste först via skolan och låna några böcker.

På lördag får vi börja flytta, å jäkla härligt. Så blr att börja packa så småning om, can't wait!! :)


28 april 2012

God morgon!! Ligger fortfarande i sängen o latar mig men ska nog börja stiga upp o fortsätta packa, det är ju egentliga flyttdagen idag så vi blir fler som hjälps åt med möblerna, vilket uppskattas!! :) Blir nog en busy dag idag, hör senare med lite bilder. Puss!!



Baby, I'm home!

Kom hem till en tom lägenhet, eller nja tom o tom, kisse katterna är ju hemma. Ska börja fixa nå mat nu så man får ta med något till jobbet i morn också, sen blir det att åka ut till stallet i finvädret med finaste Emma, kanske det blir sommar, termometern visar ju 16 grader ute nu, härligt!! :)




23 april 2012

God morgon, ska skynda mig iväg till praktiken riktigt snart, men tänkte bara slänga in ett god morgon först! Är helt grymt trött, förstår inte hur jag ska kunna bli morgnpiggare, går runt som en zombie här när jag jag stiger upp sådana här omänskliga tider??

Är inte annars den här låten rätt bra?? Försöker väcka min hjärna o kropp med att höra den på repeat. Nobody knows what I'm feeling inside..





Karisma Fashion show - runway

Alla bilderna är tagna av Johan Pensar, fler bilder ser ni här.










© Johan Pensar



22 april 2012

Ska bli bjuden på bio av my love, sen blir det den traditionella söndagsbastun, gotta love life today!!

Annars, köpte nya byxor igår som går upp till midjan, så med en tajt topp som denna framhävs min midja ännu mera, Well får känna mig lite som Beyoncey idag då, tss..

Det kommer upp bilder från Karismas fahsion show senare idag, så stay tuned!







Kvalitetstid

Ikväll blir det kvalitetstid med mig själv, börjar jobba så tidigt i morn så kan inte åka ut o vara uppe sent, så blir mys med mig själv. Tycker faktiskt sådant ä super skönt emellanåt, bara vara sitt eget sällskap o ta de lugnt o kunna peta näsan, typ, hehe. Just me myself and I.



Fanken vad jag saknar photoshop så man kan leka med lite skärpa o kontraster, men snaart har jag det igen!


Pics från Karisma Fashion show

Alla bilderna är tagna av Julia, hon var bra snäll o delade med sig av dem till mig, så här har ni ngr skymtar från backstage igår!





















Det är så härligt gäng som är med, skämtfriska o med fötterna på jorden. Hoppas de nya tjejerna som var med kände sig lika välkomna som då jag var ny. Som sagt ä det Julia som tagit alla foton backstage, väntar med spänning att se vad fotograferna lyckades få från catwalken??!!


21 april 2012

God morgon! Var en lyckad show igår, förutom den lilla detaljen att i ena av mina ingångar hade jag för stora skor som höll på att trilla av 3 gånger för mig, men äh det är sådant som händer.

Var lite partybooper som vanligt, heh, o åkte hem direkt efter showen, somnade på momangen när jag lade mig i sängen. Hade så förbaskat roligt igår, så det blev att jag inte kom på att ta så många foton igår, men Julia tog ngr så kan föröska fråga henne om hon kan mejla, annars blir det bara att vänta på att fotograferna ska ladda upp sina bilder från showen så man kan låna ngr. :)



nyvaken o mitt traditionella svullna ansikte, check


20 april 2012






Förberedelserna inför kvällens modeshow började kl 9.00 för mig med färgning av håret och nu är jag snabbt hemma o äter lite innan jag ska iväg igen o bli sminkad o få håret fixad. Tror inte jag hinner uppdatera mera idag, men i morn kommer en stor bildbomb!

Kom ihåg nu ni som är intresserade av kvällens modevisning på Sky, att fribiljetter får ni från Karisma under dagens gång, eventet kostar inget o bjuder ändå på en fantastisk kväll. Med en biljett slipper man två stycken och får ett champagneglas om man kommer i tid, dvs efter kl 21 då dörrarna öppnas, showen drar igån kl 22.

Vi ses, nu ska jag rusa tillbaka till Trendy snart o bli fixad. :)


Poppisar


Provat kläder klart inför morgondagens modevisning och gått snabbt genom koreografin. Nu blir det lite popcorn o Alcatraz, sen blir det natten..

Ni kommer väl på visningen i morn, ni missar annars en fantastisk kväll om ni inte kommer, bara ett litet tips. KRAM


Karisma fashion show this Friday

Tänkte bara tipsa om att nu i morgon fredag är det fashion show på Sky av Karisma. Gratisbiljetter från ni under mrogondagen från butiken Karisma och de kostar ingenting. Med en biljett slipper ni två stycken in och får en champagneglas.

Karisma fashion show brukar vara populära så det i sig pratar om en bra modevisning. Dörrarna öppnas 21 och showen börjar runt kl 22.

Jag hoppas vi ses där i morn! :)



Många tror det är bara modemedvetna som är där, men så är inte fallet. Gillar man kläder eller vill ha lite annat program till starten på en utekväll är detta en super modevisning! Som många vet har Karisma fina kläder så annars är det också bara fint att titta på.


19 april 2012

Ser det blir att skrapa rutorna idag innan man åker iväg till praktiken. Alltså fy, var så slut i kroppen så tänkte inte höra väckarklockan, ritkigt obehagligt är så trött så trött!! Men sen är jag ledig i två dagar så då får jag vila upp mig, skönt!



Gammal bild på mig o T, hehe!


Helt otroligt!

Jag vet jag skriver mycket om hur jag laddar batterierna i stallet, men jag är så glad jag hittat något som jag verkligen brinner för o mår bra av. Hoppas verkligen ni alla läsare har något sådant eller hittar.

Jag var så slut o trött efter praktiken idag, men genast jag kom till stallet och fick krama på Matti-heppan så var tröttheten som bortblåst, så jag orkade t.o.m. åka med stallägaren och hjälpa till att mocka spån in i sopsäckar o ladda hästtransporten full med spånsäckar, så nu är jag super trött!





Foto: Sara Holtkamp



18 april 2012

Har precis kommit hem från praktiken, o var in via apoteket på hemvägen, jäklar vad dyrt det är att vara brud!! Köpte p-piller o en ny menskopp o de blev 71.91 j*vla euro?!! Ska de få vara så dyrt att vara kvinna? Nej fy då!!



Annars rekommenderar jag menskoppen varmt till alla kvinnor där ute, du sparar massor med pengar i längden och det känns fräschare under dagen o natten + säkrare känsla, iaf för mig är det så.


17 april 2012



Behöver jag helst kommentera vädret idag? Känns lika WTF det är ju för tusan april!..

Vaknade annars vrålhungrig idag, o jag brukar inte vakna hungrig, så blev två till rostade bröd idag, mums!! Joo, o så fick jag en update igår om mitt Photoshop, så innan 2a maj borde jag ha det. Så nu står vi ut en kort tid bara till med tråkiga bilder i bloggen! :)




Tipseli tips

Så här mitt i natten (ja, jag ska gå o sussa) så vill jag tipsa om min systers blogg, hon har äntligen börjat blogga igen. Denna gång bloggar hon om hennes mål att få bort mammakilona när hon äntligen fått sin kuldklimp som snart ska komma ut. Ooh, så jag längtar att bli moster igen!!

Varför jag tipsar om bloggen? Nå självklart för det är min fina syster, o sen för jag vet Ina tränar på ett hälsosamt sätt och får bra resultat o jag tycker flera borde göra det! Ina har i princip tränat hela sitt liv mer eller mindre både friidrott och simning, o håller på tillsammans med sin man med triathlon, så hon vet vad hon sysslar med. Så att börja läsa hennes blogg kan ge er ideér och motivation med hälsosam träning.

Ni måste bara kika in den, punkt, slut!


Alltså kika in mrsviking.blogspot.com


Vad tycker ni om videobloggar?


Själv tycker jag om att kika på andras videobloggar, det blir som mera personligt och härligt att följa bloggar när de är personliga tycker jag. I alla fallde bloggar jag följer dagligen är personliga, de jag kikar in någon gång i veckan är typ modebloggar, fotobloggar osv. Vad tycker ni om videobloggar??


Omröstningen Gillar ni videoinlägg? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen omröstning!

 

 

 

 


16 april 2012

God morgon! Vilket underbart väder! Skulle jag stigit upp tidigare skulle jag kanske orkat gå ut och gå, men nu har ajg just vräkt i mig frukost så hinner inte innan jobbet, nu är jag proppmätt!!

Annars, jag har fastnat för serien Grey's Anatomy, hur kan jag ha missat den serien? Min kära systrar har följt den och flera andra jag känner men jag har inte ens gett den en chans? Why?? Är inne på andra säsongen o kan inte sluta kika. Måndagar är ju egentligen Desperate Housewives-dag, men idag gör det inget att inget avsnitt av DH kommit ut då jag har Grey's på datorn.

Perfekt morgon!






Har ni några bra serier ni följer?? Dela med er, älskar serier!





Bloglovin

Ni är ju rätt många som följt min förra blogg, så kom ihåg att ändra den till den här nya. Följ min blogg med Bloglovin :)





Prövar här igen

Blivit en hel del flyttas med bloggen nu på sistone, sorry för det. Men nu är jag tillbaka där jag började, bara med ett nytt namn. Gav spotlife en chans men tyckte det var way too much reklam runt min blogg och begränsat vad man kunde göra, så nu är jag tillbaka där jag började.

Hoppas ni fortsätter hitta hit också!



RSS 2.0