Love is a funny thing


Happy day

Denna lördag älskar jag för den innehåller BARA program jag tycker om. Som nu t.ex. äter jag frukost i lugn och ro, sedan byter jag om till ridkläder och åker ut till stallet för att rida ut i terräng, efter det hem och duscha och se om jag hinner till gymmet (?), och till sist blir det att börja fixa sig inför kvällens partajj med gamla tjejligan.
 
Ska bli awesome!!
 

Jag o bästis på WBN. Skulle vilja ha klännigen igen eftersom den var så nice, men nee, inte kan man ha den 2 ggr irad... eller??
 

Jag lever nog

Var inte oroliga, jag lever nog! :) Bara så otroligt busy när det är skola + deras uppgifter, sen ska jag hinna ut till hästen min och gymma (yepp ni läste rätt). Jag började hyra gymkort nu i måndags o har på "prov" nu till nyår för att se om jag klarar av att gå på gym 3 ggr/vecka. Hittills har dett gått prima 1 gång kvar denna vecka, tss.
 
Någon annan som har gymkort till Wasa Sports Club / Lady Line?? Hojta till så far vi tillsammans vetja! :)
 
 

Jag har till och med inhandlat nya träningstoppar. Fynda pillit o praa!
 

Btw

Ni läsare här har väl inte glömt att jag har en annan blogg också? Min älskade träningsblogg var jag skriver om hur det går för mig och min ögonsten. Jag är mycket aktivare där än på denna. :)
 
 

Från fotograferingen

Här kommer lite bakom kulisserna till fotograferingen för ett bastuföretag jag gjorde för två veckor sedan. Jag har kopierat Saras kollage hon lade upp på sin blogg för jag tycker det var så bra. Sara var också den fantastiska fotografen under dagen, ska bli spännande att få se slutresultatet när de kommer ut på nätet och reklam. :)
 
 

Barnen mina bara växer!

 

The partydress


Igår fick min nya knallrosa klännign en sväng om. WBN var verkligen sjukt kul om man bortser från den jäkla kön till Ollis. Bästa valet vi gjorde igår var att skippa kön efter 1h köande. Jäklar så kul vi hade efter att vi lämnat kön!!  Tack tjejer o killar för en awesome natt!! :)
 
 

Debut @ WBN

Idag får nya frisyren göra sin debut i party sammanhang, det är tydligen WBN idag. Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte sådär super feelis o inte särskilt taggad, men kan inte dissa min vän som sett fram emot detta länge då hon aldrig vairt på WBN tidigare, så det är bara att bita ihop o ta ngr shots så lär det blir partaj! Förlåt mamma, hehe. ;)
 
Vi ses i dimman?
 
 
 
 
 

Makeover

Igår blev de lite makeover på frillan min. :) Var som vanligt till bästa frisörsalongen i stan, Artistica.
 



ändrade planer x 3

En planerad utekväll blev inhiberad, som inhiberingen blev inhiberad på och ny fest och nytt party-mood hittades. Nu e man på gång i alla fall. Yepp yepp.
 
Se upp, gamlingen ska ut ikväll och har bytt kläder x1000, så kanske de blir bra till slut detta i alla fall trots att damerna har lite svårt att bestämma sig för vad dom ska göra ikväll :P
 
 




 

Fun!!

Photoshooten gick bra och var super kul, om några dagar antar jag att man får se första resultatet. Det var en fotografering till ett bastufretag, bilder till deras nyheter, hemsida och produkter. Ett riktigt reklamjobb, typ.
 
Sen fick jag precis mess om Karimsa show, så de blir 12 october och på Strampen denna gång. Ska bli kul att se vad det blir av det hela där, lite nytt med "Fashion show & Dinner". :) Spännande
 
 


 

PHOTOSHOOT!

Så som jag längtat, o nu får ni också veta! Idag ska jag på ett photoshoot. Det är dessutom en lite annorlunda fotografering än jag är van vid, jag ska nämligen stå modell för ett företag som säljer bastu-relaterade produkter. Ska bli svinkul, men jag är rätt nervös, men det ska nog gå bra. Önska mig lycka till!
 
 




I love you!




Idag har vi varit tillsammans i 3 år. Tiden går fort när man har roligt tillsammans! Vi ska mysa o fara ut och äta tre rättersmiddag ikväll. Älskar dig Thomas!



11 september 2012

 



Jag försöker verkligen bli en pluggis men det går väl se så där. Sitter i alla fall och försöker få undan en hemtent nu efter att ha städat lägenheten (igen, hehe).
 
Kände mig annars som en lyxfru inatt, för jag fick sova i egyptisk bommul och duntäcke + nya kuddar. NICE!!
 
 
 

Good Morning!

En ordentlig brakfrukost, kikande på gratis VIASAT film medan solen skiner in genom fönstret och man snart ska bege sig till stallet. Perfekt söndag morgon!
 

Ni har väl inte missat???

 

Tråkig heest

Idag är jag en tråkig heest och är hemma, men tycker det är smartast med tanke på att jag faktiskt hade spysjukan igår! Till min lycka har jag ju gratis VIASAT att kika på ikväll, T är nämligen på fest så blir "mamma-barn-kväll" med mig och kissorna! :)
 
 

Så här mysigt hade T gjort det åt mig igår när jag var riktigt sjuk, jag har det rätt bra! ;)


Haha, ni måste se!!

 

lyckligt lottad

Dagar som denna då jag ligger hemma och är sjuk har man tid att fundera på det ena och det andra. Till exempel så känner jag mig så grymt lyckligt lottad!! Jag har en familj som alltid ställer upp, en fantastisk pojkvän, en häst som jag inte kan leva utan, två helt fantastiskt underbara katter, och fantastiska vänner!!
 
Ibland måste vi stanna upp och säga sådant här högt för oss själva, vi ska nämligen aldrig avundas andra, för vi vet inte vad som sker bakom stängda dörrar! 
 
 

Männen jag absolut inte skulle kunna leva utan!

 

Fuck it!

Idag hade jag nästan ett minut schema, och tror ni inte jag går och får spysjukan inatt??? FAN FAN FAN!!! Skulle verkligen inte ha tid emd det här. Febern började dessutom stiga just, Great!!
 
Avskyr att vara sjuk, kommer aldrig då man behöver det!
 
 


 
 
 
 

Hemligt, hemligt

När jag kom hem idag var lägenheten tom, men det var på ett sätt rätt skönt för jag slängde mig bara på soffan o andades ut. Sakran vilken motvind det var då jag cyklade hem, fy då!
 
Men sen när T väl kom hem berättade han om en kul grej som sker nästa veckas torsdag. Jag tror inte jag får berätta till er ännu om den, men efter nästa veckas torsdag vet ni också. :)
 
 


 

Saknad

Kikade på lite bilder igår i min ensamhet (haha dramatiska jag), och gosh vad jag började sakna mina finaste systersöner (o systrar så klart!!). Jag träffar dem allt för sällan!
 
Tänk vad en unge kan fylla ens hjärta med så mycket kärlek och glädje. <3
 
 
 
 



Baby face blev hot!!

sen när blev babyface Justin Bejbi så HOT? Visst han är ännu en liten kid i mina ögon, men fanken va snygg han blivit, o denna låt är ju riktit bra! :)
 
 
 

5 september 2012

Alltså idag har jag mått riktigt pyton, haft så ont i magen och mått riktigt illa. På eftermiddagen försökte T få med mig ut i skogen för att plocka bär, och jag tänkte kanske frisk luft skulle få mig att må bättre? Så vi åkte iväg och plockade lite bär, men jag orkade bara 1 timme.
 
På hemvägen mådde jag riktigt illa igen, så ikväll är jag nog bara hemma fast resten av studerandena i Vasa är på Back to school party, men kanske ni festar lite för min del också? Have fun alla ni som far ut!
 






4 September 2012

Fanken så duktig jag varit idag!! Jag cyklade till skolan och hem igen, så dit och tillbaka blev lite på 11 km, så nu känner jag mig nöjd. Blev ingen mjukstart i skolan heller, genast in i Farmakologins underbara värld var man inte kan vara frånvarande en minut, för då har man ingen aning om vad man går igenom. ;)
 
Ska annars försöka ta mig ut i blåsten ikväll och till stallet, men får se om jag blåser bort? Nu ska jag i alla fall käka lite, det är jag välförtjänt efter dessa 11 km.
 
 


 

Svar på kommentar

Hej Annu! Minns jag läste om att du tränade på Ladyslim? Gör du det fortfarande? Fungerar det? Skulle gärna börja men pratar någon svenska där?
 
SVAR: Hej! Jo jag tränade på LadySlim aktivt förra året, nu har jag väl typ 4 ggr kvar som bara lämnat nu efter sommaren. Borde verkligen ta tummen ur röven och träna bort dem aktivt så jag får igång lite träning nu till hösten.
 
LadySlim kostar skjortan, så om du ska börja träna där måste du gå helhjärtat in i träningen, kosten och ändra din livsstil om du vill ha resultat. Gör du inte det är pengarna bortkastade. Jag har flera kompisar som börjat, alla som fått olika resultat men bort flera centimetrar. En kompis fick bort hela 18cm på sina första 5 ggr, och en annan -5cm, så det rä mycke individuellt. Jag har på ca 50 ggr tränat bort nästan 70 cm (från hela kroppen) och ca 10 kg, fast nu under sommaren har jag nog gått upp ngt kg då jag slarvat.
 
Så om konceptet fungerar? Ja, det gör det, men du måste jobba för att få resultat, det gäller är lika hårt arbete som på andra gym, bara att här är det mera effektiverat (om du är ärlig och följer deras föreskrifter) och en annan sorts träning, och såklart så får du bättre vägledning och uppföljning gällande träning o kost som hjälpt mig massor då jag inte haft någon kunskap om det.
 
Gällande personalen där just nu kan nog några svenska, de har bytt nu under sommaren så vet faktiskt inte vilka de nya är. men Pia och Margetta kan både svenska och finska är super kiva och peppande.
 
 
Så här såg jag ut innan jag började träna på LadySlim vintern 2010/2011
 
Och så här såg jag ut i mars 2012

Omprioritering

Igår kom vi då hem från Torrevieja och det har verkligen varit en välbehövd semester, det tog nästan till sista dagen innan jag hade ork med något, men då blev man lite nere då semestern redan var slut.
 
Men denna vecka fick min att fundera mycket på hösten och följande punkter kommer jag försöka fokusera på.
- vara i stallet så mycket som möjligt
- spendera mer tid med min älskade pojkvän
- ha mig själv som prio 1, och inte fokusera på 100 människor runt omkring mig vad de tycker och tänker
- fokusera bättre på skolan som jag gjorde i slutet av vårenterminen
- allt som ger energi - MER av,  och allt som tar energi - BORT!
- arbeta på sidan om skolan efter hur min energi nivå/välmående är istället för att stressa ihjäl mig över ekonomin
 
I julas kände jag nämligen av att jag var nära att brista o falla ner i utbrändhetsträsket igen, men jag borde ha lärt mig nu känna mig själv så måste verkligen hålla mig till dessa punkter nu och fokusera på det som ger mig energi. Det var mycket blandade känslor förra året, så nu ska det vara bra hela året. Det är bara en själv som kan påverka det.
 
 
Här kommer några bilder på mig och min bättre hälft från vår härliga semester i Torrevieja <3
 

Om han bara visste hur mycket han betyder för mig. <3



RSS 2.0