Vill vara en karl!!

Alltså fy s*tan vilken värk jag haft igår och idag. Sorry nu för infon, avskyr själv när andra skriver om lingonveckan.. Men idag när jag vaknade hade jag så ont så jag trodde jag skulle spy, har inte sovit så mycket inatt heller.. Nå väl, de två första agarna brukar vara värst, sen släpper värken. Har tagit maxdos av värkmedeicin nu så för tillfället fungerar jag som en vanlig människa, ni skulle bara sett mig igår och i morse!!
 
Well, nu ska jag börja bege mig in mot stan för att snabbt köpa en födelsedagspresent till min älskade systerson och sedan ta ett träningspass på LadyLine. See ya!
 
 
 
 
 
Blev så inspirerad av att se Sofias mage så får nog ge mig f*n på att få en lika vältränad mage. Jag försökte ta några snygga magbilder jag med, men fick nog konstatera det inte finns några magmuskler att visa upp ännu, hehe. Checka nu in hennes snygga mage! WOW! (Bilden lånad från hennes blogg)
 
 
 
Spänner så hårt, tar i för kung o fosterland. Men ganska nära kommer jag ju den, eller hur? höhö
 
 

Det bästa med hösten!

Det bästa med hösten måste nog vara när man kan börja tända ljus. Älskar ljus, mys, varm te-kopp, dofter ooh,  finns inget bättre!!
 
Vitsi snart är det jul!! Jag ÄLSKAR julen, jag skulle kunna ha jul varje dag, så mycket älskar jag julen. Men jag ska försöka hålla mig från att julpynta till 1a december, hehe. Oooh, älskar julen!!!
 
Tände just precis några ljus och ska fortsätta med skoluppgifter. Det känns så mycke lättare att göra dem när det är mysigt o fint runt en. Aaah, älskar hösten och vintern!! <3
 
 
 
 
 
 
 Har jag inte det rätt så mysigt? Lade "lemon" doft i doftljuset, det ska tydligen ge en krafter :)
 

H-A-L-L-O-W-E-E-N

Vet inte när ni ska fira halloween, men ikväll firar vi, hehe. Men jag är sjukt tråkig i år och tänker inte klä ut mig eftersom jag inte är säker på om någon annan krog än Ollis har sådan "dresscode", och till Ollis vill jag inte ikväll, Rocktails is my new homie ;)
 
Så nu är sminket påspacklat och jag bråtas med lösögonfransarna och fått lim i ögat två gånger så tagit en paus. Vad sjuttsingen ska jag göra med håret?? Ha en kiva kväll!! Ses i dimman, för ikväll ska jag festa loss! :D
 

LÄS!!

Blev lite upprörd igår, läs varför här..
 
 

TGIF

Annat kan man väl inte säga idag än att Thank god it's Friday!! Det har varit en tuff vecka så detta veckoslut var efterlängtat!!
 
Första snön kom ju igår kväll så kanske är dags att städa undan sommarkläder och skor?? Ska i alla fall försöka göra det idag och hämta upp vinterkläderna från förrådet. Sen blir det date-night med min fina pojkvän ikväll, så bättre fredag kan det inte bli!
 
Hoppas ni får en fantastisk fredag ni med! Puss!!
 
 


 
 

CHILLA!!


Dagens outfit

Jag vet jag suger på att ta ordentliga foton, men har idag speciellt brådis, så tog bara snabbt ngr foton innan jag slängde av mig kläderna och på med ridkläderna. Så här såg jag ut idag.
 
 
 

Revolution

Var på bio för omväxlingsskull ikväll. Kikade på Step up, revolution. Handlingen sög balle (ursäkta uttrycket) MEN musiken och dansen var bästa av alla Step up filemr som gjorts! Saken jag ville dansa när man såg den. Har skickat runt till alla möjliga nu ikväll om någon kommer ut o skaka rumppa med i mig till Ollis, men nej, så får dansa och shake some ass med katterna här i lägenheten! ;D haha
 
 

New dress

 
En mycket Annu-klänning. Lite orolig att den är för kort för min stora bak, men klarar inte av att sända tillbaka, älskar så modellen så går heldre en kväll o drar ner den för baken än skickar tillbaka <3 Materiell-lycka!!
 
 

nepp hepp

nepp hepp, fortfarande sjuk.. Var hemma på mati vid föräldrarna för att krama Ina o sixten hejdå, men fick som kommentar "så blek du ser ut", så får se hur jag mår i morgon..
 
BLÄ!
 
 

Inge bra att trotsa..

Det är inge bra att trotsa ens förkylning när man känner kroppen inte riktigt är 100% frisk. Åkte ut till stallet eftersom Matti måste motioneras, men när jag åkte hem värkte kroppen och jag mätte feber och såg jag hade 37,7 graders feber..
 
Så blir inget jobb för mig i morgon, och inget destu mer spännande liv denna helg heller, suck!! :( Bara jag och Farmakologiboken.. Jag är inte bitter!! Fast jag ångrar inte att jag åkte ut till stallet, för vi red ut i detta underbara höstväder och hade en så härlig höstritt i terrängen.
 
 

Nog är det tusan!

Okej man vill väl aldrig bli sjuk? Men nu har jag faktiskt inte tid med det!! Igår kväll blev jag det när jag var i jobbet, fick riktigt sjuk hals (jag trodde det var för jag talat så högt med gamlingarna), men när jag kom hem hade jag stegring och inatt har jag haft så ont i halsen o frysit och svettats om vart annat, att jag knappt fått sova alls! Får hoppas man inte får feber idag igen.
 
Så är det ibland! Hösten medför alltid flunssor!
 
 
 
 
 
 

Inte roligt att erkänna

Inte roligt att erkänna detta eftersom jag brukar mobba T då han är så fast vid programmet "Lyxfällan", men jag sitter och kikar på det i min ensamhet som bäst. Men till saken nu, tycker ni inte att ena programledaren i Lyxfällan själv ser tu som en luffare eller uteliggare som snott någon stekares skjorta?? Jag menar what's up me skägget?? haha
 
 

Minishopping

Idag har man spenderat i pricip hela dagen med min syster och hennes bebis. Var så mysigt!! Vi började med att käka "hotellfrukost" här hos oss och sedan lunchade vi och till sist tog vi en liten shoppingrunda eftersom Ina blivit så förtjust i en av mina outfits i showen i fredags och hon såg kanon snygg ut i den hon med!! Oj förästen, ni skulle bara veta hur glad jag blev jag fick höra feedbacken från showen också, nästan så jag blev lite generad. Tänk vad man på så enkla sätt kan göra någon annan glad, och ändå skryter och berömmer vi varandra allt för sällan?! Så tack Carola o Hilkka, you made my day!
 
Det var inte meningen jag skulle shoppa denna gång, men eftersom jag lånat Thomas halsduk nu hittills i höst var det kanske dags att köpa en egen så det gjorde jag, och så fyndade jag denna lilla grej på H&M, tycker den är rätt så praktisk och för en liten peng. Smycke och telefon-hållare i ett, super praktiskt! :)
 
 

Första gången jag vinner ngt!

För några veckor sedan så deltog jag i en tävling så mammaspring.com hade på sin blogg. Tävlingen gick ut på att man skulle skriva sitt mål med livet och så kunde man vinna en sportväska fylld med grejer.
 
Till min stora förvåning så vann jag bland alla 175 fantastiska bidrag, jag som aldrig brukar vinna något. Igår fick jag meddelande av posten att min vinst anlänt så ni kan gissa vem som sprang till posten idag ;) Det var så bra grejer i paketet och jag är så glad för vinsten. Allt kommer att komma i användning!!
 
MEN sport BH var menar för tjejer med mindre bröst, så mina "melonas" rymdes inte in, omkretsen under boobisarna var perfekt, men utrymmet för boobsen för litet (kupstorlek säkert typ A-B, och jag har D så inte konstigt )så mina boobisar börja välla ut uppifrån och vid armhålorna, det såg ganska groteskt ut, haha. Så om det är någon som också använder storlek S men har mindre bröst. Hör av er så får ni sport BH'n.
 
Jag vann med följande motivering:
Mitt mål med livet är att göra precis det jag vill göra och mår bra av. Allt som tar energi skall jag efter bästa förmåga rensa bort och allt som ger energi och välmående öser jag bara mera av, dvs. min häst, min gym-träning, min underbara pojkvän, min knäppa familj och mina knasiga vänner är mina stora energikällor och gör därför att mitt mål i livet just nu är finna tid till dessa så jag tillsammans med dem får utlopp för den glädje och energi som de ger mig.
 
 
Visst fick jag ett sjukt bra pris?! :D Ibland är lyckan med en, tur de, hehe.
 
 
 
 UPDATE: Den hann redan bli reserverad för tillfället, men meddelar om tjejen inte tar den. :)
 

Karisma regn - the show


Karisma regn - behind the scene


Busy lady

God morgon! Helgen har so far varit fantstisk! Fredagens show var så rolig! Vet inte om jag kan hålla mig från att vara borta nästa gång från Karismashowen, för viken kick den gav i fredags!
 
Igår var jag på roadtrip med Lena till lite utanför helsingfors eftersom vi kikade på hästar till henne, så det var en riktigt rolig dag det med, men nog var man trött när man kom hem!
 
I dag fyller min älskade syster Ina år så jag och Thomas ska snart åka iväg till Smedsby för att fira henne, för hon är HEMMA i lite på en vecka! I'm so happy!
 
 

Bilderna är lånade av Julia eftersom jag inte ännu hunnit överföra mina till datorn

Nu far jag

5 av 6 outfits som jag bär ikväll. Nu åker jag in till stan för att bli stylad och fin. Vi ses ikväll. Jag är så excited!!!



Fullspäckad dag!

Oj idag är det bara roliga saker som sker! Så idag får jag verkligen säga Thank good it's Friday och verkligen mena det! :)
 
Skola - syster - styling - genrepetition - show. Ni förstår hur rolig dag detta kommer att bli? :D Är extra glad då min fina mellansyster kommer hem och hälsar på över höstlovet. Ser dem allt för sällan så ska bli så härlgit att få krama om henne o älskade systersonen som blivit så stor!
 
En helt fantastisk dag med andra ord! :)
 
 

Denna fantastiska duo komme över höstlovet hem, och så jag har längtat!
 

Gårdagens outfit


Sorry för den dåliga kvaliteten.. :/

God natt!

 
 
Nu har jag suttit och gjort skolarbete och druckit ett glas rött. Ikväll är jag på bra humör trots högen med skolarbete!!  Skönt med det humöret för omväxlingsskull, hehe ;)
 

Så jäkla excited!

Jag är så jäkla excited inför fredagens Fashion show på Strampen. Ikväll var jag och prövade kläder inför showen, och jäklar va snygga kläder Karisma har just nu, de andra tjejerna fick också helt ljuvliga kläder!!
 
Det bästa med hela showen var min 5e outfit, har aldrig haft på mig något liknande i en show och jag är så excited över detta. Tror jag kommer chocka några i publiken med min snygga och sexiga outfit, jag ser så fram emot det, svin snyggt allt ihopa!
 
Om ni har velat se showen men inte velat betala för middagen eller hunnit boka plats, så nu kan ni sluta hänga läpp för vill ni komma o kolla gratis finns det platser i baren kvar, kom till Strampen ca kl 20:30 det räcker för att få njuta av showen, och jag lovar er NI KOMMER INTE ÅNGRA ER!! Tror helt ärligt det här kommer att bli KARISMAS bästa fahsion show ever. Oooh, I'm so excited!!  :)
 
 
 
 
 

Oj sakran så bra jag är!!

Alltså jag tycker jag ha allt rätt i att få skryta lite på mig själv idag, för jag har varit en hurtbulle från morgon till kväll!! Se nu bara på detta
 
08:45 - 09:10 - cykla till skolan 6 km
09:15 - 15:15 - skola
15:15 - 15:40 - cykla hem 6 km
15:40 - 16:15 - slösurfa prata med älskling om dagen
16:15 - 16:35 - powernappa(okej det här var kanske inte så hurtigt, hehe)
16:45 - 19:30 - stallet + 1 h ridning så svetten bara rann längs ryggen
19:40 - 19:45 - cyklade till gymmet (LadyLine) ca 1,5 km
19:55 - 20:50 - gympass i salen, tränade mage och rygg
20:05 - 20:10 - cyklade hem ca 1,5 km och duschade
 
Så jäkla nöjd med mig själv, visst detta händer inte ofta men jag orkade med allt. Men nästa gång det är en sådan här dag måste jag planera bättre med maten, nu hann jag inte äta mellan kl 11-21 (förutom 2 äpplen) ajja bajja!! Men NU ska jag ta natten för jag är helt slut, så här slutar skrytandet!! ;)
 
 

Idag är feelisen "daamn I'm good!"

Blev lite nervös!

Blev lite nervös inför fredagens Fashion show när jag loggar in på facebook nu på morgonen och läser detta!! Showen äe slut såld!!!
 
 
 

Produktbilderna

Jag fick tillåtelse av företaget att ladda upp bilderna som kommer till deras nyheter, hemsidor, reklam osv. Jag ställde för några veckor sedan upp på att vara modell till ett bastuföretags nya produktbilder och nu har jag också fått ta del av dem. Så här ser ni några av bilderna. :)
 
Får ni någon bastu-feelis? Jag kan säga er att innan bastun lades igång frös man nog något otroligt eftersom det blåste och var runt 10 grader ute, burr!!!
 
Företag: Emendo
Fotografen: Sara Holtkamp
 
 

 

God morgon!



 
Jag vet, min blogg är sjukt tråkig just nu, men denna gång bloggar jag bara då jag känner för det och faktiskt har tid! :) Men vill ni följa mig flitigt så uppdaterar jag Instragram bra mycke oftare än bloggen, så följ mig där om ni vill ha oftare uppdatering. AnnuAkers heter jag där :)
 
Tog sovmorgon idag, det behövdes verkligen!! Skolarbeten, ärenden, gym och stallet står på schemat idag. Ja, och så ska jag och älsklingen min ha romantisk middag ikväll, det är alltså date night ikväll och jag är redan taggad.. Ska jag månne klä upp mig lite?? tss
 
Jo, och i morgon ska vi få mera information om KARISMAS modevisning på Strampen, ska bli kul med något nytt än det vanliga på SKY. Jag har annars funderat på att KARISMAS modevisning och modehelgen om ca 1 månad är sista visningarna jag går i (förutom bröllopsmässan). Jag känner nämligen att någon annan ung snygg tjej ska få uppleva den där egoboosten också någon gång. Känner jag gjort detta i några år nu så någon annan ska få prova på det, så varför ska jag då lixom "pantta" på en plats när jag inte får riktigt dendär kicken längre när man gjort det där så många gånger?! Förstå mig rätt, det är skit kul och blir lika glad varje gång de frågar om jag vill ställa upp, men jaa.. Det finns så många snygga tjejer i Vasa omnejd som skulle göra det där så bra! :)
 
 

Världens bästa!

 
 
Min pappa är bäst i hela världen. Tänk om alla människor vore som han, då skulle det inte finnas krig och elände i världen. Alla skulle vara glada för varandras skull och peppa varandra och gå sin egen väg och inte tänka ihjäl sig på saker man inte kan göra någonting åt. Pappa är en människa många beundrar och ser upp till, och en av mina stora förebilder och jag hoppas jag blir lika snäll o go som han när jag blir "stor"!
 
Varför jag skriver om pappa idag då? Jo för jag känner mig extra tacksam idag av att ha en pappa min. Trots att han har fullt med program, tar han sig tid att hjälpa mig nu när jag har problem med läkemedelsräkning (för tro mig jag är ingen lätt elev att lära matte med mitt humör). Jag är så tacksam bara. Tänk om alla hade så underbara föräldrar som mig som stället upp i vått och torrt! Tack mamma och pappa för att ni är så underbara!! Är er evigt tacksamma! Hoppas jag blir lika bra föräldrar till mina barn i framtiden!! Man kan bara önska!
 
Puss på er!
 
 

Det är mycket nu!

Voi huhhu, varit hela eftermiddagen i Botniahallen på hälsomässa från skolan, så vårt uppdrag har varit att  picka lite, mäta lite och räkna fram (el en maskin gjorde det) kroppsfett och muskelmassa.
 
Jäklar vad man fick öva finska. Inte ännu hamnat att prata på finska sådant så det var lite nervöst i början men gick helt okej. Skulle nog vara härligt att vara tvåspråkig.
 
Men jag fick en liten paus där i slutet så då passade jag att själv gå en kort runda på mässan och då hittade jag Postures hörna så passade på att köpa en "säle" för bättre hållning, den ska på ett schyst sätt dra axlarna bakåt, så hoppas den har effekt för jag har noterat min hållning bilvit sämre, speciellt då jag rider så hoppas detta ska hjälpa mig med hållningen :)
 
 
 

RSS 2.0