Outfit

 

Working 13-21

Dagen har börjat med att lägga ansiktsmask och då som sagt packa kappsäcken inför södernresan, och nu har jag fixat mig och ska börja bege mig mot lönebyrån och lämna in skattekortet så jag får nå lön från nya jobbet också, och sen fortsätta iväg till jobbet. :)
 
Hoppas ni får en fantastisk dag!
 
 
 
 

Soooooooon

Det närmar sig södern med stormsteg och så som jag längtar!!! Nu är det bara 3 dagar kvar så drar jag och vännerna ner till södern. Vädret ser så fantastiskt lovande ut. 30-35 grader varje dag och strålande sol alla dagar.
 
Kan det bli ett bättre avslut på sommaren??? :) Tror inte det! Har redan börjat packa, hehe. Så handbagaget, sminket och sminkborttagingsmedlet kvar så är det bara att åka till flygplatsen! ;)
 
 
 

Nästan enda gången jag hunnit sola i sommar är faktiskt vid Ansus villa förra veckan, så södern here I come!
 
 

Vila i frid!

Igår kväll tog jag farväl av en mycket god vän, det var inte lätt kan jag säga er.
 
Tack för alla roliga stunder vi haft genom åren älskade du! Det kommer aldrig finnas någon häst som dig, du var one of a kind! Du tar med en bit av mitt hjärta!
 
Tack älskade, älskade du för allt du lärt mig och gett mig!!
 
 
 
Tack Eila!
 
 

22 augusti 2012

WOW så många som kika in igår, ni har tydligen nog saknat mig, hehe. Vi får se om jag fortsätter uppdatera eller ej, skulle ni vilja de? Fast jag inte förstår varför man frivilligt delar med sig av så mycket till så många människor så saknar jag faktiskt bloggandet och era härliga kommentarer!! :)
 
Det närmar sig södern resan nu, på måndag flyger vi iväg!! Men jag är verkligen inte i min snyggaste beach-kropp, haha. Magmusklerna försvann lika fort som de kom i våras, så magen pösig som en f.d. gravid morsas mage och dingeli-ding ofasta lår o rumpa, haha. Nå värre skulle det kunna vara. Ska åka iväg med ett par underbara människor så kommer bli succé oberoende vad!
 
 
 

Hello babycakes

Hejsan hoppsan!! Har ni saknat mig? Det är MÅÅÅÅNGA veckor och månader sedan jag skrev något här senast. Tänkte uppdatera att jag lever och har det toppen!Fast kan nog erkänna det ibland kliat i fingrarna att få skriva och berätta när något fantastiskt har hänt, men jag har hållit mig borta. ;)
 
Mycket har hänt i sommar, jag har blivit hästägare, jag har rest, festat, jobbat, mysit, varit med i modevisnign, ätit gott, jobbat, bytt jobb och nu nästa vecka åker jag iväg på en resa till och lever livet. Det har varit en fantastisk sommar trots att vädret sugit balle.

Har ni haft en bra sommar? Så här har min ungefär sett ut.
 
 
 
 

RSS 2.0